Nyt kommentoi toimittaja Marja Sannikka tiistai-illan A-studiosta syntynyttä kohua – "Ei tietenkään ministeri ole päättänyt keitä lähetykseen tulee"

Ylen A-studiota tiistai-iltana juontanut ja vetänyt toimittaja Marja Sannikka on kommentoinut Twitterissä reippaasti ohjelmasta noussutta some-kohua. Ohjelmaan päätyi lopulta vain vastuuministeri Aki Lindén (sd.) puhumaan hoitajien akuutista työtaistelutilanteesta.

Sitäkin on väitetty, että Lindén olisi itse asettanut ehdoksi ohjelmaan tulolleen sen, että hän on siinä yksin. Ministeri on kiistänyt väitteen ja niin kiistää Sannikkakin.

– No huhh mitä hälinää! Ei tietenkään ministeri ole päättänyt keitä lähetykseen tulee! Lopullisen päätöksen vieraista tekee meillä tuottaja, Sannikka twiittaa.

Sannikka kertoo, että halusi itse ohjelmaan nimenomaan Aki Lindénin.

– Ja täysin journalistisin perustein. Ja uutinenhan siitä tulikin, että hän ei aio esitellä lakia, jonka oli jo varautunut esittelemään!

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut