Päätoimittaja Kannala: "Suljettu areena tulee maksamaan paljon – Helsinki häviää nyt Tampereelle"

Entinen Hartwall-areena maksaa suljettuna Helsingille paljon – nyt ja tulevaisuudessa, sanoo päätoimittaja Karri Kannala.

– Helsingin kannalta tilanne on kauhea. Kaupunki ja alueen yritykset menettivät koronan vuoksi valtavasti tapahtumien, kongressien ja messujen sekä niihin liittyvän matkailun tuomaa tuloa ja elinvoimaa. Koronarajoitusten purkauduttua oli odotuksia tapahtumiin ladattu paljon, ja myös jo vuosia vetovoimansa kanssa tuskailleelle ydinkeskustalle oli elpymisessä laskettu paljon kaupungissa olevien suurtapahtumienkin varaan, Kannala sanoo Helsingin Uutisten kolumnissa.

Helsingin kannalta tilanne on kauhea.

Kannala arvioi, että Helsinki häviää nyt Tampereelle.

– Tampereen uusi Nokia Arena yhdistettynä Tampereen kaupungin kovaan vetovoimaan oli jo itsessään uhka Helsingille suurten urheilu- ja viihdetapahtumien pääpaikkana. Helsinki, Suomen pääkaupunki, ei voi jäädä nyt vain odottamaan. Vaikka tilanne entisen Hartwall-areenan suhteen näyttääkin mahdottomalta, on ulospääsytietä jaksettava hakea.

Lue koko Päätoimittajalta-kolumni tästä!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut