Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Poliisi epäilee 26-vuotiasta naista tapon yrityksestä Sörnäisissä, hallusta löytyi kaasusumutin – poliisi tapasi verta vuotavan miehen rapussa

Sörnäisissä tapahtui puukotus maaliskuun puolivälissä. Epäiltynä olevan naisen hallusta löytyi myös kaasusumutin.

Poliisi epäilee 26-vuotiaan naisen puukottaneen 40-vuotiasta miestä Sörnäisissä. Epäilty rikos tapahtui 18. maaliskuuta Sörnäisissä Vilhovuorenkujalla.

Poliisi sai iltakahdeksan aikaan ilmoituksen, jonka mukaan asunnossa tapeltiin ja ikkuna oli rikkoutunut.

– Poliisille selvisi, että asunnossa oli syntynyt riitatilanne, jolloin naisen epäillään puukottaneen 40-vuotiasta miestä useita kertoja ylävartalon alueelle, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Lehtonen poliisin tiedotteessa.

Poliisit olivat tavanneet rappukäytävässä 40-vuotiaan miehen, jonka ylävartalossa oli verta vuotavia haavoja. Mies kertoi, että häntä oli puukotettu asunnossa.

Asunnossa poliisit tapasivat 26-vuotiaan naisen ja 30-vuotiaan miehen. Nainen kertoi poliisille, että he olivat viettäneet iltaa muutamien muiden henkilöiden kanssa. Osa illanviettäjistä oli poistunut ennen epäiltyjen rikosten tapahtumista.

Uhrin vammat jäivät poliisin mukaan enimmäkseen pinnallisiksi. Hänelle ei aiheutunut puukotuksesta vakavia fyysisiä vammoja.

Poliisi epäilee 26-vuotiasta naista ja 30-vuotiasta miestä uhrin vapaudenriistosta.

Naisen hallusta löytyi kaasusumutin. Poliisi epäilee häntä täten myös lievästä ampuma-aserikoksesta.

Lisäksi poliisi epäilee 40-vuotiaan miehen pahoinpidelleen naista. Häntä epäillään myös vahingonteosta: riidan yhteydessä mies rikkoi asunnon ikkunan.

Esitutkinta on valmistunut ja rikoskokonaisuus siirtyy syyteharkintaan lähipäivinä. Rikosnimikkeinä ovat muun muassa tapon yritys, vapaudenriisto ja pahoinpitely.