"Aiheuttaa varmasti ruuhkaa" – Mannerheimintietä keskustaan ajavien kannattaa ensi viikolla etsiä kiertoreittejä

Mannerheimintiellä Runeberginkadun risteyksessä suljetaan oikeanpuoleinen ajokaista keskustan suuntaan maanantaina kello 6 alkaen.

Käytössä on yksi kaista keskustan suuntaan, ja moottoriajoneuvoliikenne kulkee osittain Mannerheimintien suuntaisen raitiovaunuliikenteen kiskojen kautta. Kaista aukeaa käyttöön jälleen perjantai-iltapäivällä 10. kesäkuuta.

Alueella tehdään maakaasuun liittyvää liitostyötä.

Erityisesti keskustaan tai Töölöön saapuvia suositellaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

– Mannerheimintien toisen kaistan sulkeminen Kasin katutöiden työalueella aiheuttaa varmasti ruuhkaa, joten alueella liikkuvien kannattaa etsiä kiertoreittejä, jos vain mahdollista. Työt on suunniteltu niin, että kaistan sulku voidaan pitää kohtuullisen lyhyenä, vajaan viikon mittaisena, sanoo tiedotteessa urakoitsija Louhintahiekka Oy:n hankekoordinaattori Marja Jokinen.

Myös Runeberginkadulla Topeliuksenkadun puoleisessa päässä tehdään 6. kesäkuuta alkavalla viikolla ajoreittimuutoksia Kasin katutöiden vesihuollon ja kiskotöiden takia. Runeberginkadulta lännen suunnasta tultaessa tulee uusia kaistajärjestelyitä ajettaessa Topeliuksenkadun suuntaan.

Kasin katutöiden kisko- ja vesihuoltotyöt laajenivat Töölössä Runeberginkadun ympäristössä ja Caloniuksenkadulla huhtikuun alussa. Työt vaikuttavat alueella liikkumiseen laajasti, ja niiden vuoksi muun muassa raitiovaunut 1, 2 ja 8 ovat poikkeusreiteillä 15. elokuuta asti.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut