Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Rantahiekkaan kaivetut kaljatkaan eivät jääneet huomaamatta – IL: Näin erikoisilla tavoilla on yritetty salakuljettaa viinaa festivaaleille

Kaksi kaverusta liikkeellä kesäillassa, mukana kassillinen kaljaa. Pojat ovat päättäneet, että on hyvä varustautua festivaaleille jo etukäteen. Pojat kiipeävät festivaalialueen aidan yli, kaivavat kuopan ja jemmaavat kaljakassin sinne.

Pahaksi onneksi järjestysmies on havainnut tilanteen ja käy kylmän viileästi hakemassa kaljat takavarikkoon poikien lähdettyä. Muun muassa tästä kertoo Iltalehden juttu, jossa kerrotaan kummallisimmista tavoista miten suomalaiset ovat yrittäneet saada omia juomia kesäfestivaaleille.

– Vastaan on ollut mitä ihmeellisimpiä virityksiä. Yleensä jos ihmisellä on joku omituinen esine mukana, niin siihen on jokin syy.

– Muistan, kun jollain oli ollut selfietikun sisällä viinaa. Se oli sitä aikaa, kun ne olivat muodissa. Joku työntekijä huomasi portilla, että festarikävijä oli juonut tikun sisältä alkoholia, kertoo Iltalehden haastattelema Total Sec Oy:n turvallisuuspäällikkö Joni Qvintus.

Eräällä alueelle yrittäjällä oli huoltomiehen paita päällä ja hän kertoi järjestyksenvalvojalle aikeistaan tyhjentää yksi roska-astioista.

– Ensin järjestyksenvalvoja ajatteli miten ystävällistä toimintaa. Mutta pian järjestyksenvalvoja huomasi, että ”huoltomiehellä” oli asiakkaan ranneke. Roska-astiasta paljastui satsillinen vajaita juomia.