Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Asuntomessut | "Ovat nyt todella suosittuja" – Vanha kunnon ruokakomero tulee taas, tässä syy

Vanha kunnon ruokakomero tekee paluutaan suomalaisiin koteihin. Ruokakomero on keittiön yhteydessä sijaitseva pieni apu- ja säilytyshuone.

Sitä, miltä ruokakomero näyttää uudessa talossa, voi tutkailla kahdessa Naantalin asuntomessujen kohteessa: Kannustalon Aumassa ja Kastelli Kultarannassa.

– Ne ovat nyt todella suosittuja, kertoo Kastelli-talojen sisustusvastaava Sanna Siik-Keskisarja.

2 erikoista saunaa ja 1 kylpyhuone Asuntomessuilta – Tällaisia et näe joka talossa

Syy ruokakomeron paluuseen on käytännöllisyys. Komerossa voi säilyttää esimerkiksi kuiva-aineet, keittiökoneet ja astiat, kuten suuret kulhot.

– Hyllykössä pystyy säilyttämään myös kodinkoneet, joita moni ei halua tasojen päälle keittiöön, Siik-Keskisarja vinkkaa.

Kastelli Kultarannassa ruokakomeroon on sijoitettu myös pakastin ja kierrätysastiat, joiden kaikkien mahduttaminen tiskialtaan alle on nykypäivänä melko mahdoton tehtävä.

Yksi suomalaisten koti-ihanne muuttui 2 vuodessa isosti – Näin suomalaiset nyt haluavat asua

Kannustalon ruokakomerossa on kuiva-aineita, astioita ja roskakori sekä työtaso, jonka alla on ovellinen kaappi.

Messukodit osoittavat, että ruokakomeron voi myös sisustaa niin, ettei sen ovea tarvitse esteettisistä syistä pitää suljettuna.

Arvaisitko tätä laattalattiaksi? Laatoitus kelpaa nyt muuallekin kuin kosteisiin tiloihin – "Kestää kauemmin kuin rakennus"

Naantalin asuntomessuilla luonto tulee sisään asti, katso kuvat – Tarkimmin alueella on säännelty jouluvaloja