Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Raju kolari Helsingissä: 20-vuotias moottoripyöräilijä törmäsi taksiin, 2 loukkaantui vakavasti: "Huomattavaa ylinopeutta"

Pihlajamäessä sattui viime viikon keskiviikkona vakava liikenneonnettomuus, kun moottoripyörää ajanut mies törmäsi kääntyvään taksiin Rapakiventien ja Vuolukiventien risteyksessä kello 18 jälkeen.

Sekä moottoripyörää ajanut 20-vuotias mies että kyydissä ollut 22-vuotias mies loukkaantuivat vakavasti. Taksia ajanut 66-vuotias nainen ei saanut poliisin mukaan suurempia vammoja.

Helsingin Uutisten näkemien kuvien perusteella törmäys on ollut raju. Toimitukseen yhteyttä ottanut lukija kertoi, että moottoripyörä oli ohittanut hänen autonsa kovalla vauhdilla vain hetkeä ennen törmäystä.

Alueella on ollut hänen mukaansa viime aikoina levotonta.

– Pihlajamäessä on kaahailtu moottoripyörillä hyvin lujaa.

Komisario Lasse Manninen kertoo Helsingin Uutisille, että poliisin keräämien tietojen perusteella taksiin törmännyt moottoripyörä on ajanut huomattavaa ylinopeutta.

Nuori moottoripyöräilijä kaahasi poliisia pakoon yli 240 km/h

20-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vamman tuottamuksesta sekä ajoneuvon ajamisesta oikeudetta. Moottoripyörä oli varastettu. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa, mikä osuus päihteillä on ollut onnettomuudessa.

Molemmat moottoripyörän kyydissä olleet miehet ovat yhä sairaalahoidossa, poliisi kertoo.

Oikaisu: 19.7. klo 15.27: Onnettomuus tapahtui Pihlajamäessä, ei Pukinmäessä. 20.7. klo 8.12: Taksinkuljettaja oli nainen.

Poliisi julkaisi hurjan videon Jätkäsaaresta: Ratikka ajoi reilua ylinopeutta tutkaan – tämän takia kuski ei saanut sakkoa

Moottoripyöräilijä kuoli Turunväylällä Helsingissä – kuva: pakeni poliisia 170 km/h

Poliisin raju video näyttää: Tästä tulee sähköpotkulautailijalle päiväsakkoja – ja järeämpikin seuraus mahdollinen