Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juttua päivitetty | HSL-sovellus toimii taas – Lipun ostaminen ei onnistunut pariin tuntiin

HSL-sovelluksessa ollut laaja häiriö on ohi, HSL tiedottaa. Vian vuoksi lipun ostaminen tai kausilipun näyttäminen eivät onnistuneet noin kello 8 alkaen, HSL tiedotti torstaiaamuna.

– Tietojemme mukaan kyseessä on Microsoftin pilvipalveluihin liittyvä globaalimpi ongelma, kertoi HSL:n viestinnän päivystäjä Joona Packalén.

Microsoft tiedotti maailmanlaajuisesta ongelmasta aiemmin tänään Twitterissä.

Vaikka lipun lataaminen tai näyttäminen sovelluksesta ei onnistunut, matkustaminen onnistui ilman että matkustajan oli etsittävä lippuautomaattia.

– Häiriön ajan voi matkustaa sovelluksella, kun vain näyttää kuljettajalle, että se on ladattu. Toki luotamme ihmisten hyvään ajatteluun, että he ostavat lipun sitten kun se on mahdollista muista kanavista. Jos tämä ei ole mahdollista, voi matkustaa näyttämällä, että sovellus on ladattuna, Joona Packalén kertoi.

Päivitetty 21.7.2022 kello 9.39: Lisätty Joona Packalénin haastattelu ja Microsoft-tieto. Klo 9.55: Vika ohi, juttu päivitetty kauttaaltaan.