Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yle: Some-räppäri ja katujengin pomo jälleen oikeudessa – syytetään törkeästä lapsen raiskauksesta

Helsinkiläisen katujengin johtajana ja sosiaalisesta mediasta tuttu Milan Jaff vastaa jälleen rikossyytteeseen. Tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa aletaan käsitellä syytettä törkeästä lapsen raiskauksesta, kertoo Yle verkkosivuillaan.

Jaff on jo aiemmin tänä vuonna tuomittu kymmenen vuoden vankeuteen useista väkivaltarikoksista. Tuomion mukaan hän oli muun muassa ampunut omakotitaloa Espoossa sekä suunnitellut iskua ravintola Kaivohuoneelle. Poliisi sai Kaivohuoneelle kaavaillun iskun estettyä viime tingassa. Teolle ei ollut muuta motiivia kuin kahden pääkaupunkilaisen jengin vihanpito. Vihaa pidettiin yllä muun muassa sosiaalisessa mediassa julkaistuilla musiikkivideoilla.

22-vuotiaalla Milan Jaffilla on taustallaan erittäin pitkä rikoshistoria. Jaff on tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin muun muassa pahoinpitelystä ja kotirauhan rikkomisesta. Lisäksi Jaff on epäiltynä Vantaalla sattuneesta murhan yrityksestä, jossa espoolaisjengiin kytkeytynyt henkilö loukkaantui niin pahasti että joutui sairaalahoitoon.