Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kallio Lehden, Munkin Seudun ja Rööperin Lehden ilmestyminen lakkaa

Helsingin Uutisten julkaisemien kaupunginosalehtien, Kallio Lehden, Munkin Seudun ja Rööperin Lehden, ilmestyminen lakkaa. Lehtien viimeinen numero ilmestyy tänään keskiviikkona 31.8.2022.

– Paikallisjournalismille on tilausta ja Kallio-, Munkin seutu- ja Punavuori-aiheisille jutuille lukijoita, mutta voimakas inflaatio ja epävarman taloustilanteen vuoksi vaisu mediamainonnan kysyntä eivät enää mahdollista kaupunginosalehtien kannattavaa kustantamista, sanoo Helsingin Uutisten päätoimittaja ja Etelä-Suomen Media Oy:n paikallisjohtaja Karri Kannala.

Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti -osiot säilyvät edelleen osoitteessa Helsinginuutiset.fi ja kaikki alueiden jutut löytyvät jatkossakin sieltä. Kallion, Munkin seudun ja Punavuoren alueellisille mainostajille Helsingin Uutiset tarjoaa jatkossakin mahdollisuuden kohdentaa printtimainontaa viiden alueellisen painoksensa kautta.

Kaupunginosalehtien lisäksi Helsingin Uutisten kuudes aluepainos, kantakaupunki, lakkaa ilmestymästä.

– Kantakaupungin useisiin kymmeniin noutopisteisiin jaetaan kuitenkin edelleen Helsingin Uutisten länsipainos. Samalla lisäämme entisestään sisältötarjontaamme verkossa ja kehitämme uutisten jakelua digitaalisilla mediapinnoillamme muun muassa HSL:n busseissa ja Neste-asemien screeneillä, Kannala kertoo.