Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laajasalossa joulutapahtuma lauantaina – askartele miniroskis tai lahjoita alueen perheille

Laajasalossa sijaitsevan kauppakeskus Saaren pienimuotoisessa joulutapahtumassa 12. joulukuuta voi kohdata joulutonttuja ja askarrella miniroskiksen.

Miniroskis-työpaja jäjrestetään kello 12–13.30

Miniroskis on taskuun mahtuva ilmatiivis kierrätyspurkki, johon voi kätevästi laittaa purkat, makeispaperit, tupakan tumpit sekä muut pienet roskat.

– Me Saaressa haluamme auttaa pitämään sekä kauppakeskuksen että lähiympäristömme siistinä. Kannustamme asiakkaitamme askartelemaan miniroskiksen itselleen tai lahjaksi, kertoo tiedotteessa Saaren kauppakeskuspäällikkö Paulariina Liuhtonen.

Auta lasta, auta perhettä -tapahtuma järjestetään lauantaina kello 10–14. Asiakkaiden on mahdollista jakaa hyvää joulumieltä lahjoittamalla keräykseen omien ostostensa ohessa. Lahjoitusten keräyksestä K-Supermarket Saaren ja S-Market Laajasalon liikkeiden ulkopuolella vastaavat paikalliset Lions-klubit LC Helsinki/Revonsalmi ja LC Helsinki/Laajasalo.

Lahjoituksina toivotaan esimerkiksi säilyviä elintarvikkeita- ja kuivamuonaa, pesu- ja hygieniatuotteita ja leluja. Seurakunnan diakoniatyö jakaa keräyksen tuotot avustuksina valitsemilleen perheille Laajasalossa.