Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-supermarket haastaa Lidlin pizzoilla Espoossa – uuden kaupan sisällä 24-paikkainen ravintola

Espoon keskuksen alueen palvelut paranevat, kun Mikkelään avataan uusi K-supermarket.

K-supermarket Kunkku avaa ovensa perjantaina 30. joulukuuta Kehä III:n vieressä.

Kilpailu alueella kiristyy, sillä aivan vieressä sijaitsevat Mikkelän Lidl ja Burger King.

K-supermarketin sisällä on 24-paikkainen ravintola, joka tarjoaa yhdessä muun muassa pizzoistaan tunnetun ravintola Fat Lizardin kanssa kehitettyjä pizzoja. Reseptit on kehitetty yhdessä Fat Lizardin kanssa ja pizzat valmistetaan alusta alkaen kaupassa.

Lisäksi tarjolla on arkipäivisin lämmin lounas seisovasta pöydästä sekä brunssi viikonloppuisin.

Kauppias Kenneth Broströmin mukaan täysmittaiset ravintolat ovat K-supermarketeissa vielä melko harvinaisia.

– Kaupan vaikutusalueen asiakasprofiilin ja datan pohjalta näimme kuitenkin potentiaalia ravintolapalveluiden tarjoamiselle. Lisäksi naapuriin tulevan Onnisen yritysasiakkaat hyötyvät varmasti lounastarjonnasta, kertoo Boström tiedotteessa.

Samalle tontille aukeaa keväällä Onninen Mega Express -myymälä, joka palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita. Tiedotteen mukaan uusi myymälä on yksi ketjun suurimmista ja palvelee LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisia sekä infrarakentajia.

K-ryhmä on avannut kuluvan vuoden aikana pääkaupunkiseudulle viisi uutta ruokakauppaa.

– Kauppapaikkaverkoston kehittäminen jatkuu myös alkavana vuonna lukuisten uusien kauppojen ja nykyisten kauppojen uudistusten muodossa, kertoo tiedotteessa Keskon aluejohtaja Mika Sivula.