T24 | Tallink avasi Virossa kulutustavaroiden verkkokaupan – Kivijalkakauppa avautuu poikkeustilan jälkeen Balti Jaam -aseman vanhaan odotushalliin

Maanantaina 20. huhtikuuta avasi Virossa ovensa Tallink-konsernin uusi kulutustavaroiden verkkokauppa Tallink Ekspress.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Tallink Ekspress -myymälän piti avautua alkuvuoden aikana yhdessä Burger King -ravintolan kanssa Balti Jaam -juna-aseman vanhaan odotushalliin, mutta koronavirus muutti suunnitelmat.

Sekä ravintolan että kivijalkakaupan avaaminen lykkääntyy nyt toistaiseksi, mutta Tallink Ekspress palvelee virolaisasiakkaita nyt verkossa osoitteessa https://ekspress.tallink.com/. Myymälän valikoimiin kuuluu laaja valikoima päivittäisiä kulutustavaroita, kuten elintarvikkeita, hygieniatuotteita, valmisruokia, makeisia, lemmikkieläintentuotteita, lastentarvikkeita, juomia ja alkoholia. Tuotevalikoima laajenee vähitellen.

Asiakkaat voivat noutaa Tallink Ekspress -verkkokaupassa tehdyt ostokset maksutta Tallinnan matkustajasataman D-terminaalin kupeessa sijaitsevasta noutopisteestä osoitteesta Uus-Sadama 19. Tuotteiden kotiinkuljetus onnistuu Tallinnan ja Viimsin alueilla Tallink Taksojen avulla, jotka tuovat ostokset kotiovelle 4,90 euron lisämaksusta. Ennen klo 18:ta tehdyt tilaukset luvataan toimittaa perille samana päivänä.

– Vaikka tarkoituksemme on avata myymälä Balti Jaam -aseman kupeessa heti kun se on mahdollista, niin poikkeustilan aiheuttama asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos ja verkkokaupoissa tehtyjen ostosten määrän voimakas kasvu antoivat meille mahdollisuuden avata Tallink Ekspress verkkokauppana jo nyt, Tallink-konsernin maissa tapahtuvan vähittäiskaupan johtaja Katre Kõvask kertoo.

Tallinkin Duty Free -verkkokaupasta voi puolestaan ostaa Tallinkin laivoilla myynnissä olevia makeisia, kosmetiikkaa ja vaatteita sekä asusteita. Se palvelee myös suomalaisasiakkaita osoitteessa https://shopping.tallink.com/

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut