T24: Tallink avasi Virossa kulutustavaroiden verkkokaupan – Kivijalkakauppa avautuu poikkeustilan jälkeen Balti Jaam -aseman vanhaan odotushalliin

Maanantaina 20. huhtikuuta avasi Virossa ovensa Tallink-konsernin uusi kulutustavaroiden verkkokauppa Tallink Ekspress.

Kunhan poikkeustila on ohi, Tallink Ekspress -myymälä avautuu Balti Jaam -juna-aseman vanhassa odotushallissa. Tallinnan kaupunki

Thea Ekholm

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Tallink Ekspress -myymälän piti avautua alkuvuoden aikana yhdessä Burger King -ravintolan kanssa Balti Jaam -juna-aseman vanhaan odotushalliin, mutta koronavirus muutti suunnitelmat.

Sekä ravintolan että kivijalkakaupan avaaminen lykkääntyy nyt toistaiseksi, mutta Tallink Ekspress palvelee virolaisasiakkaita nyt verkossa osoitteessa https://ekspress.tallink.com/. Myymälän valikoimiin kuuluu laaja valikoima päivittäisiä kulutustavaroita, kuten elintarvikkeita, hygieniatuotteita, valmisruokia, makeisia, lemmikkieläintentuotteita, lastentarvikkeita, juomia ja alkoholia. Tuotevalikoima laajenee vähitellen.

Asiakkaat voivat noutaa Tallink Ekspress -verkkokaupassa tehdyt ostokset maksutta Tallinnan matkustajasataman D-terminaalin kupeessa sijaitsevasta noutopisteestä osoitteesta Uus-Sadama 19. Tuotteiden kotiinkuljetus onnistuu Tallinnan ja Viimsin alueilla Tallink Taksojen avulla, jotka tuovat ostokset kotiovelle 4,90 euron lisämaksusta. Ennen klo 18:ta tehdyt tilaukset luvataan toimittaa perille samana päivänä.

– Vaikka tarkoituksemme on avata myymälä Balti Jaam -aseman kupeessa heti kun se on mahdollista, niin poikkeustilan aiheuttama asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos ja verkkokaupoissa tehtyjen ostosten määrän voimakas kasvu antoivat meille mahdollisuuden avata Tallink Ekspress verkkokauppana jo nyt, Tallink-konsernin maissa tapahtuvan vähittäiskaupan johtaja Katre Kõvask kertoo.

Tallinkin Duty Free -verkkokaupasta voi puolestaan ostaa Tallinkin laivoilla myynnissä olevia makeisia, kosmetiikkaa ja vaatteita sekä asusteita. Se palvelee myös suomalaisasiakkaita osoitteessa https://shopping.tallink.com/

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut