T24: Tutustu Tallinnan uusimpiin nähtävyyksiin T24-Tv:n videoilla!

Vuosi 2019 oli Tallinnassa vilkasta rakentamisen aikaa ja silloin kaupungissa avautui peräti viisi uutta nähtävyyttä. Paikan päälle Tallinnaan ei voi nyt koronaviruksen takia matkustaa, mutta voit lähteä virtuaalikierrokselle nähtävyyksiin T24-Tv:n videoiden välityksellä.

Thea Ekholm

Skywheel of Tallinn -maailmanpyörä

Uudenlaisen näkökulma Tallinnaan tarjoaa T1-ostoskekuksen katolla, 120 metriä meren pinnan yläpuolella seisova mahtava Skywheel of Tallinn -maailmanpyörä, josta avautuu hieno näköala Tallinnaan.

Katso video Skywheel of Tallinn -maailmanpyörästä täältä.

Valokuvataiteen museo Fotografiska

Tallinnan Fotografiska on paljon muutakin kuin pelkkä museo ja tarjoaa saman katon alla upeita valokuvanäyttelyitä, laadukasta ruokaa ja monenlaisia tapahtumia. Museovierasta palvelevat niin kahvila, ravintola kuin museokauppakin.

Katso video Tallinnan Fotografiskasta täältä.

Taidekeskus Kai

Noblesserin vanhaan sukellusvenetehtaaseen rakennettu taidekeskus Kai kätkee sisäänsä näyttelytilat, taide-elokuvateatterina toimivan auditorion, jossa näytetään elokuvia sekä kulttuurialan vaikuttajien toimiston. Lisäksi rakennuksen alakerrassa toimii useampikin ravintola.

Katso video taidekeskus Kaista täältä.

Keksintötehdas Proto

Noblessnerissa sijaitseva sata vuotta vanha teollisuusrakennus sai mittavan remontin jälkeen uuden elämän VR-teknologiaa hyödyntävänä viihdekeskuksena, joka esittelee 1900-luvun alun tärkeimpiä teknisiä keksintöjä, kuten sähköä, valokuvausta, autoa ja lentokonetta inspiroivalla ja virtuaalitodellisuutta hyödyntävällä tavalla.

Katso video keksintötehdas Protosta täältä.

Viron merimuseon uusi näyttely

Viron merimuseon uusi perusnäyttely sijaitsee Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Paksun Margareetan tykkitornissa, joka remontoitiin lattiasta kattoon asti kahden vuoden aikana. Museon uusi näyttely kertoo Viron merenkulun historiasta keskiajan hansakaupan ajoilta nykypäivän risteilyaluksiin asti. Näyttelyn tähti on koko Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen, 700 vuotta vanha koggi-aluksen hylky.

Katso video Viron merimuseon uudesta perusnäyttelystä täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut