T24 | Viron ensimmäiset Burger King -ravintolat avaavat ovensa keskiviikkona – Hinnat ovat hiukan edullisemmat kuin Suomessa

Tallink-konserni avaa Viron ensimmäiset Burger King -ravintolat huomenna keskiviikkona, 20. toukokuuta.

Uudet hampurilaisravintolat sijaitsevat Ülemisten- ja Rocca al Maren ostoskeskuksissa ja Tallinnan Balti Jaam -juna-aseman historiallisessa odotuspaviljongissa.

Tallink-konserni hankki Burger King -ravintoloiden franchising-oikeudet Baltian maihin syyskuussa 2019 ja on ilmoittanut avaavansa yli 50 hampurilaisravintolaa Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

Tallinkin mukaan Baltian maiden ensimmäiset Burger King -ravintolat sijoitetaan paikkoihin, joissa on jo olemassa vahva infrastruktuuri ja mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi ostoskeskukset.

Samaan aikaan Burger Kingin kanssa Balti Jaam -aseman historiallisessa odotuspaviljongissa avautuu täysin uudenlainen Tallink Ekspress -myymälä, josta työmatkalaiset ja junamatkailijat voivat ostaa nopeasti monenlaista syötävää. Tallink Ekspress on myös verkkokauppa, josta voi tilata elintarvikkeita, alkoholijuomia, makeisia ja kodintuotteita kotiinkuljetuksella Tallinnaan ja sen lähiympäristöön.

Balti Jaam -aseman odotuspaviljongilla on takanaan mielenkiintoinen historia. Se valmistui 1960-luvun alussa ja sen betoninen kaarikupoli oli neuvostoaikana yksi Tallinnan arkkitehtonisista nähtävyyksistä. 1990-luvulla rakennus palveli lipputoimistona ja vuodesta 1997 lähtien se on ollut myös arkkitehtoninen suojelukohde. Vuonna 2016 valoisa ja suurilla ikkunoilla varustettu odotuspaviljonki remontoitiin tapahtumatilaksi ja juhlapaikaksi.

– Tallinnan neljäs Burger King -ravintola avautuu kesäkuun loppupuolella Lasnamäe Centrum -ostoskeskukseen. Uusien ravintoloiden avaamisen myötä luomme myös yli 80 uutta työpaikkaa, Tallink-konsernin maatoimintojen johtaja Katre Kõvask kertoo.

Koronakriisin takia uusissa Burger King -ravintoloissa on kiinnitetty erityistä huomiota hygieniaan ja työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuteen. Ravintoloissa on toistaiseksi normaalia vähemmän asiakaspaikkoja käytössä ja niiden tuotteita voi tilata kotiinkuljetuksella Bolt- ja Wolt-sovellusten välityksellä.

Hintatasoltaan Burger King on Virossa hiukan edullisempi kuin Suomessa. Virossa Whopper-ateria maksaa 7,75 euroa ja Tupla Whopper -ateria 8,75 euroa. Suomessa tuotteiden hinnat ovat 8,45 euroa ja 9,45 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut