T24 | Tallink tuo uuden aluksen Helsinki-Tallinna-reitille – Victoria I aloittaa päiväristeilyt 8.6.

Koronavirus pisti Tallink Silja kesän risteilykauden suunnitelmat uusiksi. Laivayhtiö on ilmoittanut tekevänsä kaikki kesäsesongin suunnitelmat eri maiden hallitusten linjausten ja päätösten pohjalta, jotta matkustajien turvallisuus voidaan taata.

– Lisäämällä uusia laivavuoroja reiteille pyrimme ennen kaikkea huolehtimaan matkustajien hyvinvoinnista ja riittävästä turvavälien pitämisestä. Lipunmyynti uusille laivavuoroille avataan 1.6. alkavalla viikolla, Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults kertoo.

Helsinki-Tallinna-reitille saapuu 8.6. alkaen Tallinkin m/s Victoria I, joka liikennöi normaalisti Tallinna-Tukholma-reitillä. Nyt laiva liikennöi kesäkauden ajan eli 8.6.-31.8. (poislukien 19.-21.6.) Päivä Tallinnassa -risteilyjä.

Victoria I lähtee päivittäin Helsingin Länsiterminaalista klo 9.30 ja palaa takaisin samana iltana klo 20.00. Tallinnassa matkustajat voivat olla maissa klo 12.00-17.00.

Tallinkin pika-alukset Megastar ja Star siirtyvät vaiheittaa liikennöimään normaalin aikataulun mukaisesti. Megastarilla on mahdollista tehdä myös 5 tunnin ostosristeily, johon ei kuulu maihin meno Tallinnassa.

Star-alus palaa normaaliaikatauluu 15.6. ja Silja Europa aloittaa 22 tunnin risteilyt Helsingistä Tallinnaan 12.6. normaalin aikataulun mukaisesti, poislukien 19.-21.6. jolloin ei ole lähtöjä.

Tallinkin liikennöivien laivojen matkustajakapasiteetti on toistaiseksi korkeintaan puolet laivan normaalista maksimimäärästä. Myös laivojen kaupoissa ja ravintoloissa on asetettu rajoja asiakasmäärille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut