T24: Länsisataman pitkäaikainen pysäköinti on siirtynyt tilapäisesti pysäköintitaloon – Kävelymatka terminaalille on 600 metriä

Tältä näyttää keväällä 2021 avautuva Länsisataman uusi pysäköintitalo. Helsingin satama

Thea Ekholm

Laivamatkustajien ajoneuvojen pysäköinti Helsingin Länsisatamassa muuttuu, kun nykyiset kenttäpysäköintialueet supistuvat ja lopulta poistuvat kokonaan. Pysäköinti tulee siirtymään kokonaan uuteen Royal Park -pysäköintitaloon, jota rakennetaan parhaillaan Länsiterminaali 2:en läheisyyteen.

Uusi pysäköintitalo otetaan käyttöön alkuvuodesta 2021 ja sen nykyaikainen pysäköintipalvelu tekee pysäköintipaikkojen ennakkovaraamisesta, pysäköinnistä ja maksamisesta matkustajille helppoa.

Ennen uuden pysäköintitalo valmistumista laivamatkustajilla on käytössä 360 pitkäaikaista pysäköintipaikkaa Helsingin kaupungin omistamassa P-Atlas pysäköintitalossa Länsisataman kadun varressa (osoite Länsisatamankatu 35). Pitkäaikainen pysäköinti on siirtynyt kenttäpysäköintialueilta näihin väistötiloihin jo kesäkuusta alkaen.

Matka P-Atlas pysäköintitalolta Länsiterminaali 2:lle ja Länsiterminaali 1:lle on noin 600 metriä, joka vie kävellen vajaat 10 minuuttia.

Tallinnan laivojen käyttämän Länsiterminaali 2:en oveen eteen vievät raitiovaunulinjat 7 ja 6T. Lisäksi terminaalin edustalla on kaupunkipyörien asema.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut