T24: Tallinnassa avautuu viikonloppuna täysin uudenlainen konseptihotelli – Citybox-hotelli ei tarjoa asiakaspalvelua vaan edullista majoitusta

Citybox-hotellissa asiakas suorittaa omatoimisesti sisään- ja uloskirjautumisen aulassa sijaitsevilla itsepalveluautomaateilla. Martin Hannus

Thea Ekholm

Lauantaina 1. elokuuta Tallinnan matkustajasataman kupeessa, Porto Franco -korttelissa avaa ovensa norjalaisen Citybox-hotelliketjun uusi hotelli.

Erikoisen hotellista tekee se, ettei siellä ole asiakaspalvelua tarjoavaa henkilökuntaa vaan kaikki toimii itsepalveluperiaatteella. Tämä voi toki näin koronaviruspandemian aikaan olla monelle matkailijalle houkutteleva vaihtoehto.

– Citybox-hotelleissa ei ole vastaanottovirkailijaa, ei televisiota huoneessa, eikä huonepalvelua. Tämän takia voimme tarjota majoitusta asiakkaille erittäin edulliseen hintaan. Asiakas suorittaa omatoimisesti sisään- ja uloskirjautumisen ja saa tarvittaessa apua ympäri vuorokauden joko puhelimitse tai sähköpostilla, Citybox Tallinn -hotellin toimitusjohtaja Teele Lepp kertoo lehdistötiedotteessa.

Citybox-hotelli on koko Viron ensimmäinen itsepalveluperiaatteella toimiva hotelli. Lisäksi on toinenkin piirre, joka erottaa sen perinteisistä hotelleista, nimittäin hotellivieraiden käytössä olevat yleiset tilat.

Yhteiskäytössä olevassa keittiössä asiakkaat voivat valmistaa ja säilyttää omia ruokiaan ja itsepalvelupesulassa on mahdollista pestä ja kuivata vaatteita vain muutaman euron hintaan.

– Meidän konseptimme sopii nykyaikaiselle matkailijalle, joka ei tarvitse huoneeseensa koristetyynyjä, minibaaria ja kirjepaperisettejä. Hän arvostaa enemmän mukavaa huonetta, edullista hintaa ja hyvää sijaintia, Teele Lepp sanoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut