T24: Viron taidemuseossa vietetään tänään kolmen euron keskiviikkoa

Ando Keskkülan retrospektiivinen näyttely on avoinna taidemuseo Kumussa vielä 13.9.2020 saakka. Viron taidemuseo

Thea Ekholm

Kesän ajan eli heinä-elokuussa Viron taidemuseon toimipisteissä vietetään kolmen euron keskiviikkoa.

Silloin Kadriorgin puistossa sijaitsevien taidemuseo Kumun, Kadriorgin taidemuseon ja Mikkelin museon sekä Tallinnan Vanhassakaupungissa sijaitsevien Adamson-Ericin museon ja Nigulisten museon sisäänpääsymaksu on vain kolme euroa.

Halutessaan yhden päivän aikana ehtii helposti kiertää kaikki Viron taidemuseon toimipisteet. Alennusliput ovat normaalisti myynnissä museoiden kassalla.

Taidemuseo Kumussa on parhaillaan perusnäyttelyiden lisäksi esillä Vello Vinnin näyttely Peilikuvia (9.8. saakka) sekä Ando Keskkülan retrospektiivinen näyttely (13.9. saakka).

Kadriorgin taidemuseossa on esillä valittuja teoksia Johannes Mikkelin kokoelmista (6.9. saakka) ja Mikkelin museo esittelee Mart Leppin taidekokoelman teoksia (8.11. saakka).

Nigulisten museossa vanhassa kaupungissa on käynnissä näyttely Neitsyt Maria – Nainen, äiti, kuningatar vielä 16.8. saakka. Adamson-Ericin museo esittelee violaistaiteilija Olev Subbin teoksia 25.10. saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.