T24: Koronavirus perui Tallinnan joulutorin

Tältä näytti Tallinnan joulutori vuonna 2019. Sergei Zjuganov

Thea Ekholm

Koronaviruksen takia Tallinnan perinteistä joulutoria ei tänä vuonna järjestetä totutussa muodossaan. Tallinnan kaupungin edustajien mukaan joulutoria on mahdoton järjestää turvallisesti nykyisessä koronatilanteessa.

Joulukuusi kuitenkin pystytetään Tallinnan Raatihuoneentorille tänään maanantaina 19. lokakuuta, mutta myyntikojuja torille ei tänä vuonna tule.

Tallinnan kaupungin edustajat ovat ehdottaneet, että joulunajan tapahtumia voisi järjestää Raatihuoneentoria ympäröivissä ravintoloissa ja myymälöissä sekä muualla vanhan kaupungin julkisissa tiloissa. Lisäksi kaupunki on pyytänyt vanhan kaupungin yrittäjiä luomaan tänä vuonna tiloihinsa erityistä joulutunnelmaa.

Tallinnan Vanhankaupungin yrittäjät puolestaan ovat ehdottaneet kaupungille, että he voisivat järjestää joka adventtiviikonloppu myymälöissään pienimuotoisia käsityömarkkinoita, myyjäisiä ja työpajoja.

Lopullista päätöstä joulunajan tapahtumista Tallinnan Vanhassakaupungissa ei ole vielä tehty.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut