Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24 | Tallink Silja toivoo voivansa aloittaa laivojen liikennöinnin huhtikuussa 2021 – Julkaisi uudet reitti- ja aikataulusuunnitelmat

Tallink Silja on julkaissut reitti- ja aikataulusuunnitelmansa vuodelle 2021. Laivayhtiö toivoo voivansa avata koronapandemian sulkemia reittejä asteitta huhtikuusta 2021 alkaen.

Maaliskuusta 2020 alkaen Helsinki-Tukholma-reittiä ei ole liikennöity ollenkaan. Reitti on tarkoitus avata asteittain huhtikuusta 2021 alkaen. Silja Symphony aloittaa liikennöinnin huhtikuun alussa ja Silja Serenade toukokuun 2021 lopussa.

Myös Silja Europa palaa Helsinki-Tallinna-reitille tekemään 22 tuntia kestäviä Tallinnan risteilyjä huhtikuun alussa.

– Olemme todella iloisia, kun pääsemme poikkeuksellisista oloista huolimatta julkaisemaan suunnitelmamme ensi keväälle ja kesälle. Moni suomalainen on odottanut tietoa erityisesti Helsinki-Tukholma-reitin avaamisesta, Tallink Siljan toimitusjohtaja Margus Schults kertoo yhtiön lehdistötiedotteessa.

Viime kesän suosikkikohde Riika pysyy myös Tallink Siljan valikoimassa kesällä 2021, kun Isabelle aloittaa liikennöinnin Helsingistä Riikaan ja liikennöi reitillä koko kesäkauden 30.4.-30.8.2021. Myös Tallink Hotel Riga palvelee suomalaisia asiakkaita, kun liikennöinti alkaa.

Lue myös: Tallink on sulkenut hotellinsa Riiassa – Ovet pysyvät kiinni ensi kevääseen saakka

Tallink Silja kesän 2021 sesonkiristeilyt vievät tuttuun tapaan Maarianhaminaan ja Visbyhyn. Lisäksi heinäkuussa 2021 tehdään kaksi risteilyä Helsingistä suoraan Viron suurimmalle saarelle Saarenmaalle.

Kesän aikana tehdään yhteensä yhdeksän sesonkiristeilyä. Niillä kaikilla vietetään laivalla kaksi yötä ja kohteessa yksi päivä, jonka aikana ehtii nauttia paikallisista nähtävyyksistä.

Tallink Siljan aluksista Victoria I risteilee Maarianhaminaan ja Saarenmaalle ja Silja Europa risteilee juhannuksena Ahvenanmaalle ja heinä-elokuussa Visbyyn.