T24 | Noblessnerin satamassa pääsee saunomaan virolaisessa designsaunassa – Samanlainen sauna on myös David Beckhamilla

Virolaisyritykset Iglucraft, joka on tunnettu moderneista mökeistä ja saunoistaan, ja Tanker-panimo ovat avanneet Noblessnerin satamaan tunnelmallisen joulusaunan.

Kyseessä on maailmallakin mainetta niittänyt Iglucraft-yrityksen valmistama iglusauna, jollainen on myös jalkapalloilija David Beckhamilla ja elokuvaohjaaja Guy Ritchiellä. Myös huippukokki Gordon Ramsayn pihamaalla on parikin virolaista iglua, mutta ne toimivat vierastaloina.

Noblessnerin joulusaunaan pääsee varaamalla ajan joko puhelimitse numerosta +372 5046 789 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen joulusaun@iglucraft.com.

Uskaliaimmat voivat pulahtaa saunasta kylmään meriveteen ja kylpemisen jälkeen voi maistella saunan naapurissa sijaitsevassa Tanker-panimon baarissa uutta jouluolutta.

Priit joulusaunan toimistolta kertoi, että saunan on tarkoitus olla avoinna 10. tammikuuta 2021 saakka, mutta se riippuu täysin siitä, miten koronatilanne Virossa kehittyy.

Virolainen iglusauna nousi pari vuotta sitten kansainvälisten julkkisten suosioon, kun ensin elokuvaohjaaja Guy Ritchie kehui saunaa Instagram-tilillään. Hän oli käynyt 50-vuotissyntymäpäivillään saunomassa iglusaunassa.

Seuraavaksi iglusaunan löylyjä intoutui Instagram-tilillään kehumaan David Beckham ja brittilehti Daily Mailin mukaan Gordon Ramsayn hankki viime vuonna igluja kaksin kappalein hulppean, Lontoossa sijaitsevan kartanonsa pihamaalle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut