T24 | Ensi viikosta alkaen Tallinkin pikalaivoilla on päivittäin mahdollisuus koronaviruspikatestiin

Tallink tarjoaa Helsinki-Tallinna-reitin pikalaivoilla 26. huhtikuuta alkaen päivittäin matkustajille maksullisia koronaviruspikatestejä. Testimahdollisuuden tarjoaa Megastarilla ja Starilla Tallinkin yhteistyökumppani Farmatar.

Tähän saakka testimahdollisuus on ollut Tallinkin pikalaivoilla ainoastaan perjantaisin ja matkustajat ovat olleet siihen tyytyväisiä. Tallink uskoo, ettei negatiivisten testitulosten vaatimus tule poistumaan lähiaikoina Suomen ja Viron välisestä matkailusta. Niinpä laivayhtiö aikoo jatkaa maksullisten pikatestien tarjoamista päivittäin Helsinki-Tallinna-reitin pikalaivoillaan.

– Tallinkille on tärkeää, että matkustaminen näinä haastavina aikoina olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Siksi haluamme tarjota matkustajillemme mahdollisuuden koronaviruspikatesteihin laivoillamme, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene sanoo.

Antigeenitestit toteutetaan yhteistyössä Farmatarin kanssa ja testin tekee terveydenhuollon ammattilainen Eldredin toimesta. Kyseessä on SD Biosensorin pika-antigeenitesti SARS-Cov-2, joka on tällä hetkellä ainoa virolaisten laboratorioiden hyväksymä antigeenitesti.

Palvelu sisältää antigeenitestin sekä todistuksen joko printattuna tai digitaalisena. Antigeenitestin hinta todistuksineen on 39 euroa.

– Olemme tarjonneet testimahdollisuutta nyt kahtena perjantaina molemmilla laivoillamme ja testejä on tehty muutamia satoja päivän aikana. Testin tekeminen kahden tunnin laivamatkan aikana on erittäin helppoa ja sujuvaa ja siihen menee aikaa vain noin 15–20 minuuttia, Tallink-konsernin Head of Customer Experience Age Vanajuur kertoo.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut