Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Eckerö Line risteilee tänä kesänä Helsingistä Hankoon

Laivayhtiö Eckerö Line tekee jo kesäkuussa kolme erikoisristeilyä Helsingistä Hankoon. Päiväristeilyt järjestetään kolmena kesäkuisena lauantaina.

M/s Finlandian Hanko-risteilyjen päivät ovat 12.6., 19.6. ja 26.6. Laiva lähtee Helsingistä klo 9.00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan klo 15.30. Lähtö takaisin Helsinkiin on klo 19.30. Hangosta laiva kulkee ilta-auringon saattelemana läpi kauniin saariston ja saapuu Helsinkiin klo 23.00.

Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan, joten risteily on täysin karanteenivapaa. Laivalle on mahdollista ottaa oma auto edullisesti mukaan, jolloin siirtymiset laivaan ja laivalta kotiin ovat sujuvia ja turvallisia.

– Kun matkustaminen Viroon on karanteenien vuoksi hankalaa, päätimme tuoda aivan uutta tarjontaa koronan rajoittamaan matkailuun ja tarjota ensimmäisenä laivayhtiönä päiväristeilyjä Helsingistä Hankoon. Tämän kokoluokan alukset eivät ole tehneet sinne vastaavia risteilyjä aiemmin, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen kertoo.

Tutustuminen Hankoon on tehty Eckerö Linen matkustajille helpoksi. Hangon satamasta on maksuton kuljetus kaupungin ytimeen, jossa on tarjolla monenlaista tekemistä, kuten kiertoajelu tai opastettu kävelykierros.

– Hanko on osoittautunut jo tässä vaiheessa hyväksi kohdevalinnaksi. Kaupunki on toivottanut meidät lämpimästi tervetulleeksi ja olemme saaneet nopealla aikataululla yhteistyön liikkeelle niin kaupungin kuin sataman kanssa, Keronen lisää.