T24 | Tallink peruu heinäkuuksi suunnitellut Helsinki-Saarenmaan risteilyt

Laivayhtiö Tallink on perunut heinäkuuksi suunnitellut kaksi erikoisristeilyä Helsingistä Viron suurimmalle saarelle Saarenmaalle. Lisäksi on vielä epäselvää, milloin laivayhtiö voi aloittaa liikennöinnin Tallinnan ja Tukholman välillä.

Tallinkin viestintäjohtaja Katri Link sanoi Viron yleisradion haastattelussa, että Saarenmaan risteilyt joudutaan perumaan, koska Suomi ei ole antanut mitään merkkiä siitä, että Suomen ja Viron välinen matkailu voisi elpyä jo kesä- tai heinäkuussa.

– Virolaisille asiakkaillemme pystymme tällä hetkellä tarjoamaan vain 5 tunnin ostosristeilyn Tallinnasta Helsinkiin ilman maihin pääsyä, Link sanoo

Tallinna-Tukholma-reittikään ei tule vielä avautumaan kesäkuussa.

– Seuraamme koko ajan koronatilanteen kehittymistä ja arvioni on, että jonkin verran liikennettä voisi Tallinnan ja Tukholman välillä olla heinäkuussa, Link sanoo.

Myös Tallink odottaa päätöksiä koronapassin käyttöönotosta, joka voisi mahdollistaa myös rokotettujen henkilöiden matkustamisen.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut