Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Viking Line muuttaa Tallinnan-reitin aikataulua kesäsesongin ajaksi

Karanteenivapaat päiväristeilyt ilman maihinnousua Tallinnaan ovat kasvattaneet suosiotaan, kun normaali risteilymatkustus Suomen ja Viron välillä on koronarajoitusten vuoksi vielä hankalaa.

Tämän takia myös Viking Line muuttaa Helsinki-Tallinna-reitillä liikennöivän Viking XPRS -aluksensa aikataulua kesäsesongin ajaksi 7. kesäkuuta alkaen.

Aikataulumuutoksen ansiosta lyhyitä, kuuden tunnin piknik-risteilyjä voidaan tehdä joka päivä. Uutena palveluna matkustajille tarjotaan mahdollisuus siirtyä laivaan jopa 1,5 tuntia ennen lähtöä. Näin vältetään turhat ruuhkat.

Uuden aikataulun mukaan Viking XPRS lähtee maanantaista lauantaihin klo 13.30 Helsingistä ja palaa takaisin klo 19.30. Sunnuntaisin lähtöaika on klo 10.30 ja paluu Helsinkiin on klo 18.00.

Auton voi piknik-risteilyn ajaksi pysäköidä laivalle ja ostokset saa halutessaan omalle autolle toimitettuna. Risteily on karanteenivapaa, sillä vaikka Tallinnassa käydään, siellä ei kuitenkaan nousta maihin. Näin olleen risteilylle ei vaadita myöskään rokotustodistusta.

– Haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin, joten muutimme aikatauluamme niin, että kesällä voi joka päivä lähteä nauttimaan merellisestä kuuden tunnin minilomasta. Tarjoamme ainoana varustamona mahdollisuuden saapua laivalle kaikessa rauhassa. Comfort Boarding tarkoittaa, että laivaan voi nousta jo 1,5 tuntia ennen lähtöä, Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander kertoo.

Comfort Boarding maksaa aikuisille 22 euroa ja sen hintaan sisältyy joustavan laivaan nousun lisäksi ennen laivan lähtöä katettu kesäinen buffetlounas. Buffetravintolassa noudatetaan pöytävarauksia ja asianmukaisia turvavälejä.