Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Unohdetut kartanot -tapahtuma esittelee Viron vähemmän tunnettuja kartanoita ja niiden tarinoita

Tänä kesänä Virossa järjestetään jo 17. kerran Unohdetut kartanot -tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma oli jaettu kolmelle viikonlopulle. Heinäkuussa kartanoihin pääsi tutustumaan 3.–4. ja 17.–18. päivä ja elokuussa tapahtuma järjestetään vielä kerran lauantaina 7.8.

Mukana on 30 kartanoa eri puolilta Viroa. Jotkut niistä ovat olleet tapahtumassa mukana myös aikaisempina vuosina, osa on pitänyt osallistumisessa muutaman vuoden tauon ja lisäksi mukana on täysin uusia tulokkaita, kuten Põltsamaan linna ja Kassarin kartano Hiidenmaalla.

Aikaisempien vuosien tapaan kartanot tarjoavat vierailijoille opastettuja kierroksia, työpajoja, konsertteja ja näyttelyitä. Lisäksi monessa kartanossa on tapahtuman ajan avoinna kahvila.

Kartanot ovat avoinna klo 10–18 ja sisäänpääsy maksaa aikuisilta 4 euroa ja perhelipun hinta on 7 euroa. Tapahtuman järjestää Viron kartanokoulujen yhdistys.

Tapahtumassa mukana olevat kartanot löydät täältä.