Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallink ja Tallinnan satama jakavat ilmaisia risteilylippuja kaikille, jotka ottavat koronarokotteen Tallinkin laivoilla heinä-elokuussa – Rokotemahdollisuus koskee vain Viron kansalaisia

Tallink-konserni ja Tallinnan satama haluavat auttaa nopeuttamaan virolaisten koronarokotteen ottamista tarjoamalla kaikille heinä-elokuussa rokotteen Tallinkin laivoilla ottaneille ilmaisen risteilylipun.

Ilmaisen risteilylipun saadakseen koronarokote pitää ottaa Tallinkin Megastar- tai Star-aluksella 29.7–15.8. välisenä aikana. Risteilylippu oikeuttaa viiden tunnin miniristeilyyn Tallinna-Helsinki-reitillä 30.12.2021 saakka.

Tallinkin laivoilla jaettavat ilmaiset koronarokotukset ovat tarjolla vain Viron kansalaisille, sillä rokotteet on toimitettu Viron kansallisesta rokoteohjelmasta.

Rokotuksista laivoilla huolehtii lääkeyhtiö Eldred OÜ ja heidän lääkintähenkilöstönsä. Tarjolla olevat koronarokotteet ovat Janssenin sekä Pfizerin.

– Ratkaisu tähän pandemiaan on rokotus. Tallink on tehnyt parhaansa nopeuttaakseen rokotuksia Virossa keväästä lähtien ja tarjonnut rokotusmahdollisuuden jo lähes 1 000 Viron kansalaiselle ja asukkaalle kahden lyhyen pilottiprojektin aikana. Haluamme auttaa maatamme välttämään pandemian kolmannen aallon jatkamalla rokotusmahdollisuuksien tarjoamista aluksella. Tällä kertaa kiitämme myös kaikkia rokotteen ottaneita ilmaisella miniristeilyllä yhteistyökumppanimme Tallinnan sataman kanssa, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene sanoo.