Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallinnan vanhankaupungin päivät alkavat tänään torstaina – Korona siirsi tapahtuman kesäkuusta elokuulle

Tallinnan vanhankaupungin päivät ovat toimineen kesän alkamisen merkkinä Tallinnassa jo vuodesta 1982 lähtien. Viime vuonna koronavirus perui tapahtuman kokonaan ja tänä vuonna tapahtuman järjestäminen siirtyi kesäkuulta elokuulle.

39. kerran järjestettäviä Tallinnan vanhankaupungin päiviä vietetään tänä vuonna 12.–15. elokuuta. Luvassa on tuttuun tapaan monenlaista ohjelmaa, kuten konsertteja, näyttelyitä, työpajoja, teatteriesityksiä ja markkinoita eri puolilla vanhaa kaupunkia. Suurin osa tapahtumista on ilmaisia.

Tänä vuonna tapahtuman teema on tarinoita & legendoja, jonka tarkoituksena on esitellä Tallinnan vanhankaupungin historiaan liittyviä tarinoita ja legendoja suuremmalle yleisölle.

Tapahtuman avajaispäivänä torstaina 12. elokuuta klo 19 alkaen on Raatihuoneentorilla konsertti, jossa esiintyy tunnettu virolaisyhtye Trad. Attack!.

Perjantaina 13. elokuuta Raatihuoneentorin lavalle nousee suomalainen punklegenda Pelle Miljoona Talsingi-konsertissa, jonka muita esiintyjiä ovat Vennaskond, J.M.K.E ja Villu Tamme. Konsertti alkaa klo 20.

Lauantaina 14. elokuuta klo 12 alkaen Raatihuoneentorilla järjestetään perinteiset ritariturnajaiset, jossa kilpailijat taistelevat toisiaan vastaan täydessä ritarivarustuksessa. Tämä historiallinen spektaakkeli tarjoaa yleisölle paljon kiinnostavaa katsottavaa.

Tallinnan Vanhankaupungin museot ovat lauantaina avoinna klo 23 saakka ja niissä on tarjolla erikoisohjelmaa, opastettuja kierroksia ja konsertteja. Viru-kadulla on luvassa katutaiteilijoiden esityksiä.

Lapsille ja nuorille järjestetään omaa ohjelmaa perjantaista sunnuntaihin Toomparkissa, Shnellin lammen kupeessa Lahelan lavalla. Siellä on luvassa monenlaisia työpajoja ja lapsille sopivia esityksiä.

Lisätietoja Tallinnan vanhankaupungin päivien ohjelmasta löydät täältä .