Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Viron Prisma aloitti yhteistyön kuljetussovellus Boltin kanssa – Ruokalähetit kuljettavat nyt myös tallinnalaisten ostokset kotiovelle

Viron Prisma on aloittanut yhteistyön taksipalveluistaan tunnetun virolaisen kuljetussovellus Boltin kanssa. Yhteistyön myötä tallinnalaiset voivat nyt tilata Bolt Food -sovelluksen kautta ruokaostoksensa Prismasta suoraan kotiovelle.

– Asiakkaat haluavat verkkokaupan ruokaostokset kotiinsa mahdollisimman nopeasti. Me taas haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja ruoan kotiin tilaamiseksi. Bolt Foodilla on vakiintunut lähettiverkosto ja toimiva sovellus, jonka kautta voi nyt tehdä ostoksia myös Prismasta, Viron Prisman verkkokaupan johtaja Sven-Erik Veimer toteaa lehdistötiedotteessa.

Pilottiprojektin ajan Bolt Food -sovelluksessa on tarjolla 1 500 Prisman suosituinta tuotetta ja tilaus onnistuu Tallinnan alueella, 15 kilometrin säteellä Lasnamäen Prismasta. Toimitusaika riippuu tilauksen koosta ja etäisyydestä, mutta tilaukset toimitetaan keskimäärin 30 minuutissa.

– Jos palvelulle on kysyntää ja asiakkaat niin toivovat, laajennamme palvelun kattamaan koko Tallinnan ja myös muihin kaupunkeihin, Sven-Erik Veimer sanoo.

Bolt Food -sovelluksen kautta on ollut mahdollista tilata ruokaostoksia kotiin viime vuoden maaliskuusta lähtien. Tänä aikana ruokakauppojen valikoima palvelussa on laajentunut voimakkaasti.

– Haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisen ja laajan tuotevalikoiman, joten Prisman mukaantulo Bolt Food -sovellukseen on erittäin hyvä lisä, Bolt Foodin Keski- ja Itä-Euroopan aluepäällikkö Linda Garder sanoo.