Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Joulukuun ensimmäinen viikonloppu käynnistää Tallinnassa joulumyyjäisten sesongin

Tänä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina 3.–4. joulukuuta Tallinnassa järjestetään useammatkin joulumyyjäiset, jotka ovat mainio paikka persoonallisten joululahjojen hankkimiseen.

Rotermannin korttelin Bazaar-designtori

Perjantaina ja lauantaina 3.–4. joulukuuta Viru-hotellia vastapäätä sijaitsevassa Rotermannin korttelissa järjestetään Bazaar-designtori, jossa on mukana yli 50 virolaista suunnittelijaa. Myynnissä on niin koruja, sisutustuotteita, luonnonkosmetiikkaa kuin lastentuotteitakin. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12–19 ja lauantaina klo 11–18.

ARS-taidetehtaan jouluinen pop-up-tapahtuma

Lauantaina 4. joulukuuta klo 11–17 Tallinnassa sijaitsevan ARS-taidetehtaan tiloissa ( Pärnu mnt 154) järjestetään jouluinen pop-up-tapahtuma, jossa on myynnissä poikkeuksellisen monipuolinen valikoima nykytaidetta ja uniikkeja design-esineitä. Mukana tapahtumassa on 60 ARS-taidetehtaalla työskentelevään taiteilijaa ja brändiä, lisäksi tehtaan galleriassa ja showroomissa on myynnissä 116 muun taiteilijan teoksia.

Myynnissä on muun muassa keramiikkaan, lasten astioita, monenlaisia koruja, valaisimia, neuleita, huiveja, laukkuja, nahkatuotteita, paperituotteita, maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia. Lisäksi yleisö pääsee tapahtuman aikana tutustumaan useisiin tehtaalla sijaitseviin taiteilijoiden studioihin ja työpajoihin.

Viron museokauppojen joulumyyjäiset

Tallinnan kaupunginmuseo järjestää perjantaina ja lauantaina 3.–4. joulukuuta Viron museokauppojen joulumyyjäiset Jaani Seegin galleriassa, joka sijaitsee aivan Tallinnan Swissotellin naapurissa ( Rävala pst 2).

Mukana tapahtumassa ovat Tallinnan kaupunginmuseon lisäksi Saarenmaan museo, Viron ulkoilmamuseo, Viron urheilu- ja olympiamuseo, miehitysten ja vapauden museo Vabamu, Viron terveydenhoitomuseo, Viron sotamuseo ja Harjumaan museo. Myynnissä on muun muassa kirjoja, kalentereita, koruja, vaatteita, leluja ja monenlaisia designtuotteita. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12–19 ja lauantaina klo 10–18.

HUOM! Sisäänpääsy kaikkiin joulumyyjäisiin edellyttää koronapassia tai todistusta sairastetusta koronataudista sekä maskin käyttöä sisätiloissa.