T24 | Suomalainen ResQ-hävikkiruokasovellus toimii myös Tallinnassa

Marraskuusta alkaen suomalainen hävikkiruokasovellus ResQ on toiminut taas myös Tallinnassa. Sovelluksen avulla voit ostaa ruokaa ravintoloista, ruokakaupoista ja kahviloista noin 50 prosentin alennuksella.

Ostamalla puoleen hintaan myytävää ruokaa ResQ:sta autat vähentämään ruokahävikkiä ja säästät rahaa sekä kokkaamiseen kuluvaa aikaa. Palvelussa on myynnissä niin aterioita, välipaloja että isoja ruokakasseja.

Ostaminen ResQ:sta tapahtuu sovelluksen kautta, jossa voit selailla tarjolla olevaa valikoimaa. Maksaminen tapahtuu maksukortilla, PayPalilla tai verkkopankilla ostetuilla ResQ-krediiteillä.

Tilausta ei tarvitse odotella, vaan voit noutaa sen heti. Huomioitavaa on, ettei ResQ-ruokaa voi syödä paikan päällä, eikä sitä voi tilata, vaan ruoat pitää noutaa itse.

Tallinnasta mukana palvelussa ovat muun muassa Pagaripere Pizza & Kohvik, Viru-keskuksen Robert´s Coffee, Commune Cafe, Donte Ärimaja kohvik, HolaJam Estonia, Kohvik Legend, Simple Resto ja moni muu.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut