T24 | Tallink vähentää koronatestauksia pikalaivoillaan – Viime vuonna laivoilla tehtiin yli 75 000 testiä

Laivayhtiö Tallink vähentää koronatestausmahdollisuutta Helsinki-Tallinna-reitin pikalaivoillaan Megastarilla ja Starilla maanantaista 21. helmikuuta alkaen.

Syynä on testausten kysynnän väheneminen rokotuskattavuuden sekä matkustusrajoitusten purkamisen vuoksi. Koronatestejä on voinut tehdä Tallinkin laivoilla päivittäin keväästä 2021 alkaen.

Vuoden 2021 aikana Tallinkin laivoilla tehtiin yli 75 000 antigeenitestiä. Testien tekemisestä vastasi Farmatar.

– Palvelulle oli kova kysyntä silloin, kun matkustusrajoitukset olivat tiukimmillaan. Testejä tehtiin jopa 200 yhdellä laivavuorolla eli yhteensä yli 2 400 testiä päivässä. Tämä on enemmän kuin useimmissa Viron testauspaikoissa keskimäärin, Tallink-konsernin asiakaspalvelujohtaja Age Vanajuur kertoo.

Pika-antigeenitestejä on edelleen saatavilla Starilla sunnuntaisin klo 10.30–22.30 välisenä aikana ja Megastarilla sunnuntaisin klo 13.30 alkaen sekä maanantaisin klo 7.30 lähdöllä Tallinnasta.

Lisäksi Farmatar on avannut testauspisteen Tallinnan sataman D-terminaaliin. Paikka on avoinna sunnuntaista perjantaihin klo 9.00–21.00 ja lauantaisin klo 9.00–19.00.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut