T24: Tallinna saa uuden elokuvasalin - Kino Sõprus avaa uuden elokuvasalin taidekeskus Kain tiloissa

Tallinnan Vanhassakaupungissa 67 vuoden ajan toiminut elokuvateatteri Kino Sõprus laajenee ja avaa uuden elokuvasalin Noblessnerissa sijaitsevan taidekeskus Kain tiloissa. Asiasta kertoi Viron yleisradio.

– Kino Sõprus on aina ollut kahden salin elokuvateatteri, mutta se ei tarkoita, että salien pitäisi sijaita samassa talossa. Pohjoistallinnalaiset ovat kohderyhmäämme ja nyt annamme heille mahdollisuuden vierailla elokuvateatterissa lähempänä kotia, Kino Sõpruksen omistaja Indrek Kasela sanoo.

Taidekeskus Kain tiloissa on jo pitkään haluttu näyttää elokuvia, mutta 70-paikkaisella salilla ei ole ollut operaattoria.

– Nyt Kain salissa kohtaavat Viron vanhin elokuvateatteri ja nykyaikainen taidekeskus. Lisäksi salissa on kaupungin paras akustiikka ja laadukkaat istuimet, Kino Sõpruksen johtaja Ivar Murd toteaa.

Murdin mukaan tavoitteena on saada ihmiset takaisin elokuvateatteriin kahdella tavalla.

– Tuomme katsottavaksi elokuvia, joihin uskomme ja lisäksi tuomme elokuvateatterin lähemmäksi ihmisten koteja.

Uusi elokuvasali avautuu 20. huhtikuuta ja se on avoinna viitenä päivänä viikossa keskiviikosta sunnuntaihin. Lippuja näytöksiin voi ostaa Kino Sõpruksen verkkosivujen kautta. Salin avajaiselokuva on virolaisdystopia Alljumalad.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut