T24: Tiesitko, että Tallinnassa on maailman 10. eniten baareja asukasta kohden

Brittiläisen Money.co.uk -verkkosivuston vastikään julkaiseman tutkimuksen mukaan Tallinnassa on maailman 10. eniten baareja asukasta kohden. Se tarkoittaa 16,82 baaria 100 000 asukasta kohden.

Money.co.uk tekemässä tutkimuksessa analysoitiin Tripadvisoriin listattujen baarien ja klubien määrää maailman isoissa kaupungeissa ja kaupungin väestön perusteella määriteltiin baarien määrä 100 000 asukasta kohden.

Tutkimuksen ykkössijalla on Praha, jossa on 47,97 baaria per 100 000 asukasta. Tulos ei ehkä yllätä, sillä Tšekki on yksi maailman eniten olutta kuluttavista maista ja Praha on sen pääkaupunki. Kaupungissa on Tripadvisorin mukaan yli 600 baaria.

Praha sijoittui ykköseksi Euroopassa myös oluenkulutuksen perustella. Siellä nimittäin juodaan vuosittain 144 litraa olutta per henkilö.

Kakkossijan tutkimuksessa sai kasinoistaan tunnettu Las Vegas Yhdysvalloissa. Kaupungissa vierailee vuosittain miljoonia turisteja ja siellä on 41,89 baaria per 100 000 asukasta.

Tutkimuksen kolmossija meni toiselle Yhdysvaltojen suositulle matkailukohteelle Orlandolle, jossa baareja on hiukan yli 40 per 100 000 asukasta.

Voit tutustua koko tutkimukseen täällä.

Brittiläinen Money.co.uk on ilmainen verkkopalvelu, jonka avulla voi vertailla rahoitustuotteita.

Kaupungit, joissa on eniten baareja asukasta kohden

1. Praha

2. Las Vegas

3. Orlando

4. Edinburgh

5. San Francisco

6. Amsterdam

7. Krakowa

8. Dublin

9. Miami

10. Tallinna

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut