T24: Prisma avasi uuden myymälän Virossa – myöhemmin tänä vuonna avataan vielä kaksi uutta myymälää

Keski-Viron Raplassa avattiin kesäkuun alussa uusi kauppakeskus, jonka ankkuriyrityksenä toimii Prisma supermarket.

Uusi kauppakeskus luo paikkakunnalle lähes 50 uutta työpaikkaa, joista 28 on Prismassa. Kauppakeskuksessa toimii Prisman lisäksi apteekki ja kodintarvikeliike. Piha-alueella on 160 parkkipaikkaa ja Circle K -huoltoasema.

Viron Prisman maajohtajan Teemu Kilpiän mukaan Raplan Prisman supermarketin tuotevalikoiman pääpaino on tuoretuotteissa ja lähiruoassa. Leipomotuotteet leivotaan paikan päällä Fazerin leipomossa.

– Tieto Prisman laajasta tuotevalikoimasta ja edullisesta ostoskorin hinnasta on levinnyt Virossa. Nykyisessä taloustilanteessa nämä argumentit ovat asiakkaille yhä tärkeämpiä, Kilpiä sanoo yrityksen tiedotteessa.

Prisma avaa tänä vuonna uudet myymälät myös Maardun kaupungissa Tallinnan lähistöllä ja Harkun kunnassa Harjumaan maakunnassa.

Uuden kauppakeskuksen kokonaisinvestointi oli viisi miljoonaa euroa ja sen kokonaispinta-ala on 3 800 neliömetriä, josta Prisma supermarketin osuus on 2 500 neliömetriä.

Raplan kaupunginjohtajan Gert Villardin mukaan uuden kauppakeskuksen avaaminen maakuntakeskukseen osoittaa, että myös Tallinnan ja Tarton ulkopuoliset kaupungit lisäävät Virossa kilpailukykyään ja osuutta maan talouskasvusta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut