Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kuopatuksi luultu hampurilaisketju avataan Helsinkiin perjantaina

Kaisaniemen Fennia-kortteliin aukeaa perjantaina uusi Ruoka & Mat -ravintolamaailma. Se sijaitsee lähellä Finnkino Kinopalatsia ja yliopiston metroasemaa.

Pizzerioiden rajun hintasodan aloittanut Pikku Napoli sulkee ravintolan – avattiin vasta 3 kuukautta sitten

Ravintolamaailmaan tulee alkuvaiheessa neljä uutta ravintolaa. Burger Dojo ja Monte Pizza & Bar ovat Helsingissä uusia. Havaijilaisia bowleja tarjoileva Freshman on tuttu Makkaratalosta. Korealaista sekä japanilaista ruokaa tarjoileva Sizzle Station toimii myös Triplassa.

Helsingissä on odotettu etenkin aasialaisittain maustettuja hampurilaisia tarjoavan Burger Dojon aukeamista. Se on Sizzle Stationin tapaan osa Luckiefun’s -sushibuffetista tutun Luckie Baon ravintolarypästä.

Burger Dojo on suunniteltu useamman ravintolan ketjuksi. Ensimmäinen ravintola avattiin viime vuonna Espoon Isoon Omenaan. Ravintola oli näyttävästi esillä etenkin sosiaalisessa mediassa.

Ravintolan some-tilit hiljenivät kuitenkin loppuvuodesta. Kun Ison Omenan ravintola suljettiin helmikuussa, moni luuli ketjun tarinan tulleen lopullisesti päätökseen.

Espoossa Burger Dojon hampurilaisilla oli aasialaisia nimiä kuten Bankai (lohi), Gomu Gomu no Baku Baku (tofu) ja Kamehameha (porsaanliha). Haki Classic -hampurilainen sisälsi portobellosientä. Helsingin ravintolan ruokalistaa ei ole vielä julkaistu.

King Kebab, Boneless, Pretty Boy... Nämä ravintolat valittiin Helsingin parhaiksi – monen suosio ampaisi kasvuun HU:n äänestyksen jälkeen

Ravintolamaailma remontoitiin viime vuoden aikana. Tässä yhteydessä suljettiin paikalla olleet Hesburger, Namaskaar, Asian Buffet, Dorino ja City China. Yksikään näistä ravintoloista ei jatka Fennia-korttelissa.

Fennia-korttelin muita ravintoloita ovat muun muassa Vapiano, Subway, Henry's Pub, Picnic, Public Corner, On The Rocks, FLQ ja Espresso House. Aiemmin toiminut Siipiweikot on lopettanut.

Ravintolamaailmaan tulee myöhemmin lisää uusia yrityksiä.

Hesburger ajoi muut ketjut ahtaalle Helsingin ytimessä – McDonald'silla selkeä näkemys siitä, millaisen ravintolatilan se kelpuuttaa

McDonald'sia isommaksi kasvanut pikaruokaketju sulki 4 ravintolaa Helsingistä – hittibrändi valtasi tyhjäksi jääneet tilat

Hesburger ja neljä buffetia suljettiin leffateatterin vierestä – ydinkeskustan ravintolamaailma myllätään uusiksi